22.11.2019.

BOŽIĆNA BAJKA

Osijek, 22. studenoga 2019. – Gradski prijevoz putnika d.o.o. u ponedjeljak 25. studenog po deveti puta za redom otvara vrata svoje „Božićne bajke u osječkom tramvaju“. Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava veliki broj djece u gradu i cijeloj regiji.

Božićna bajka u osječkom tramvaju najveće je dječje događanje u ovom dijelu Hrvatske, koja tradicionalno razveseljava iznimno veliki broj djece, kako iz Osijeka, tako i iz cijele regije. Osnovni cilj projekta je uključiti što više djece vrtićke i školske dobi do 4. razreda osnovne škole u manifestaciju, te im na taj način kroz zabavni sadržaj u blagdansko vrijeme, omogućiti da se upoznaju s ovom vrstom prijevoza i ujedno se educiraju o tramvaju kao ekološki najprihvatljivijem načinu prijevoza.

Posjetitelji će se i ove godine radovati interaktivnom sadržaju koji se u tramvaju odvija putem dječje božićne predstave, a koja je uvijek edukativnog karaktera i vrlo zabavna. To su nam ove godine omogućili izvrsni mladi glumci osječke Akademije za umjetnost i kulturu, s kojom GPP već drugu godinu za redom surađuje na ovom projektu.

Osječki božićni tramvaj voziti će svaki dan od 25. studenog do 31. prosinca 2019. godine. Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16:00 do 20:00 sati, slobodne za sve ostale koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno stajalište božićnog tramvaja je na Trgu A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obvezne. Svoje mjesto u tramvaju radnim danom možete rezervirati telefonom od 8:00 do 14:00, na brojevima telefona: 031/228 351, 031/228 303 i 031/628 659, ili to možete obaviti osobno u Čarobnoj kućici, svaki dan od 16:00 do 20:00 sati.

Cijena karte nije se niti ove godine mijenjala i iznosi 25 kn, a uključuje vožnju božićnim tramvajem, predstavu za djecu i poklončić od najpoznatijeg Djeda na planeti Zemlji.

Pozivamo svu dječicu da nam se i ove godine pridruže u našem zajedničkom božićnom tramvaju!

Kontakt:

Sanja Mršo

Marketing GPP-a

t: +385 31228322

e: marketing@gpp-osijek.com

w:www.gpp-osijek.com