06.09.2018.

OBAVIJEST UČENICIMA S PODRUČJA TARIFNE UNIJE HŽPP - GPP

Zbog velikog interesa za korištenjem integriranog prijevoza HŽPP – GPP, HŽ Putnički prijevoz je učenicima s područja „Tarifne unije HŽPP - GPP“, produljio rok do kojeg se bez nadopunjene karte mogu voziti u vlakovima.

Iz toga razloga i GPP će također ovoj kategoriji putnika produljiti rok za prijevoz u svim svojim vozilima bez nadopunjene HŽPP-GPP mjesečne karte do 16. rujna 2018. godine.

Dovoljno je da prilikom ulaska u bilo koje vozilo GPP-a, vozaču ili kontroloru pokažu novu karticu tarifne unije HŽPP - GPP.

Novu pretplatnu karticu tarifne unije HŽPP-GPP, učenici će izraditi na GPP-ovim prodajnim mjestima u Pothodniku i C. Hadrijana, na sljedeći način:

-      temeljem „Zahtjeva za korištenjem pretplatne karte HŽPP-GPP“, kojeg podižu i ovjeravaju na prodajnom mjestu HŽPP, ili

-      temeljem „Zamolnice“, koju preuzimaju na službenim web stranicama GPP-a: www.gpp-osijek.com ili na prodajnim mjestima GPP-a, a ovjeravaju u školi.

Dana 17. rujna 2018., učenici s područja „Tarifne unije“ trebali bi imati uredno nadopunjene mjesečne karte za rujan.

Podsjećamo da se nadopuna novih kartica tarifne unije HŽPP-GPP obavlja isključivo na prodajnim mjestima HŽPP-a, nakon što se iste izrade na prodajnom mjestu GPP-a.

 

Radno vrijeme GPP-ovih prodajnih mjesta:

prodajno mjesto      radni dan                subota

POTHODNIK             7:00 h – 19:30 h     8:15 h – 13:00 h

C. HADRIJANA         6:30 h – 19:30 h     8:00 h – 13:00 h