23.02.2018.

NADOPUNA KARTICA ZA OŽUJAK 2018. GODINE

Kao što je već ranije najavljivano, u GPP-u je s početkom 2018. godine završen opsežan projekt modernizacije cjelokupnog IT sustava, a koji uključuje i sustav prodaje karata.

S tim u svezi, moguće su eventualne poteškoće pri nadopuni mjesečnih kartica, kako na prodajnim mjestima Tiska, tako i na GPP-ovim prodajnim mjestima.

Obzirom da prodaja karata za mjesec OŽUJAK počinje 25. veljače na prodajnim mjestima Tiska, a 26. veljače na GPP-ovim prodajnim mjestima, molimo putnike koji budu imali eventualnih problema pri nadopuni svoje mjesečne karte na nekim od prodajnih mjesta TISKA, da se jave na GPP-ovo prodajno mjesto (C. Hadrijana 1 ili Pothodnik), gdje će se isti i rješavatii.

Zbog navednih mogućih tehničkih poteškoća, putnicima koji koriste mjesečne karte, a ne stignu ih do 1. ožujka nadopuniti, produžit će se rok za nadopunu do 5. ožujka.

Za to vrijeme moći će se voziti u vozilima GPP-a samo uz pokaz mjesečne kartice vozaču prilikom ulaska u vozilo.

Iako je GPP uložio znatne napore i obavio detaljne pripreme za ovu prodaju karata, molimo sve putnike za razumijevanje ukoliko ipak dođe do eventualnih tehničkih poteškoća prilikom prijenosa kartice u novi program.