29.12.2017.

Na Silvestrovo u tramvaj uskoči i zablistaj u novogodišnjoj noći

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Silvestarskom tramvaju na Staru godinu, te sudjelujete u najluđem iznenađenju koje za naše sugrađane već tradiocionalno, priređuju Gradski prijevoz putnika d.o.o. i Studio Sofija.

Ovo iznenađenje najavljeno je javnosti pod nazivom „Na Silvestrovo u tramvaj uskoči i zablistaj u novogodišnjoj noći“, a radi se o tramvaju u kojem će se na početku „najluđe noći“ naši sugrađani moći urediti za doček Nove godine potpuno besplatno. Svoje mjesto za ovo neobično događanje moguće je prijaviti kao komentar na Facebook događaju „U tramvaj uskoći i zablistaj u novogodišnjoj noći“ gdje treba samo napisati ime, prezime kontakt te želite li češljanje ili lakiranje noktiju... Sretni dobitnici i vrijeme kada mogu doci u tramvaj biti će objavljeni u subotu popodne na Facebook događaju, a za njih smo osigurali i poklon bonove Studia Sofija, Studia Kristina, te farmaceutske tvrtka Salveo koja daruje Isla pastile, kako bi nam grla ostala zdrava i nakon najluđe noći.

Početak događanja je u 19:00 sati, na stajalištu „Božićnog tramvaja“, na Trgu A. Starčevića, kada će biti organizirana i press konferencija.

U tramvaju smo osigurali i odličnu glazbu i zabavu za sve sudionike, te smo sigurni da ćete se i vi dobro provesti u ovom, gotovo smo sigurni, jedinstvenom tramvaju na svijetu.

 Radujemo se Vašem dolasku!