27.11.2017.

U Osijeku božićni tramvaj ponovno otvara vrata blagdanskog ugođaja

Osijek, 26. studenoga 2017. – Gradski prijevoz putnika d.o.o. danas je po sedmi puta za redom otvorio vrata svoje „Božićne bajke u osječkom tramvaju“. Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava veliki broj djece u gradu i cijeloj regiji.

 

 „Božićna bajka u osječkom tramvaju najveće je dječje događanje u ovom dijelu Hrvatske, koja tradicionalno razveseljava iznimno veliki broj djece, kako iz Osijeka, tako i iz cijele regije. Osnovni cilj projekta je uključiti što više djece vrtićke i školske dobi do 4. razreda osnovne škole u manifestaciju, te im na taj način kroz zabavni sadržaj u blagdansko vrijeme, omogućiti da se upoznaju s ovom vrstom prijevoza i ujedno se educiraju o tramvaju kao ekološki najprihvatljivijem načinu prijevoza.“, rekla je voditeljica službe marketinga GPP-a, Sanja Mršo.

 

 „GPP je gradska tvrtka koja kontinuirano ističe spremnost i želju da svojim projektima doda i humanitarnu notu. Zbog toga su i ove godine djeca iz SOS dječje sela prva koja će se razveseliti vožnjom ovim prekrasno uređenim tramvajem. Naša djeca od samog početka rado sudjeluju u manifestaciji „Božićna bajka u osječkom tramvaju“, a posebno se raduju interaktivnom sadržaju koji se u tramvaju odvija putem dječje božićne predstave, koja je uvijek edukativnog karaktera i vrlo zabavna.“, izjavio je Direktor SOS dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić.

 

Osječki božićni tramvaj voziti će svaki dan od 27. studenog do 31. prosinca 2017. godine. Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16:00 do 19:00, slobodne za sve ostale koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

 

Polazno stajalište božićnog tramvaja je na Trgu A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obvezne. Svoje mjesto u tramvaju radnim danom možete rezervirati telefonom od 8:00 do 14:00, na brojevima telefona: 031/228 351 i 031/228 303, ili to možete obaviti osobno u Čarobnoj kućici, svaki dan od 16:00 do 19:00 sati.

 

Cijena karte nije se niti ove godine mijenjala i iznosi 25 kn, a uključuje vožnju božićnim tramvajem, predstavu za djecu i poklončić od Djeda Božićnjaka.

Pozivamo svu dječicu da nam se i ove godine pridruže u našem zajedničkom božićnom tramvaju!

 

Kontakt:

Sanja Mršo

Marketing GPP-a

t: +385 31228322

e: marketing@gpp-osijek.com